AMORNIE.....THE ONE AND ONLY     อามอร์นี่...หนึ่งเดียวในโลกนี้ ไม่มีอามรนั้น หรือ อามรโน่น มีแต่อามอร์นี่
YOUPIK เริ่มต้นธุรกิจ ง่ายๆแค่ปลายนิ้ว ไม่ต้องสต็อกสินค้าเอง
เข้าถึงแบรนด์ชั้นนำ และ ผู้ผลิตที่ทำให้คุณสามารถร่วมสร้างและเติบโตธุรกิจไปด้วยกัน.

Start your business at your fingertips with zero stocks
.
Read more.
 
www.amornie.com>
Slang
Column
Articles
Quotes
About Amornie
Photos
English Question
 
 
LEARN TO MAKE MONEY
2 WEEKS DIET
2 WEEKS DIET
MEDICINE BOOK
USED BOOKS USED TEXTBOOKS
BE YOUNG AGAIN
Love Scent Pheromone
 
 
 

Happy New Year 2009

     Dear Readers:

     Last year was a year of change, year of pain, year of crisis, and year of disappointment. It was the year that the world economy had plummeted, which affected every country and in addition Thailand had prolonged political instability. As a result, it has made the conditions even worse for the nation. Thai people had been divided not by geography or religious, but by one person who is ridiculously self-satisfied. This individual person has been creating tremendous rifts in society, and causing a situation in which two people or groups have had a serious disagreement and begun to dislike, detest, distrust, and even kill each other.

     The new cabinet has been formed, and many people expressed disappointment over the newly appointed ministers, notably the ones who will steer the country through recession. How can the passengers be so confident that they can reach their destination on time and safely, when their driver is incompetent does not know which direction to go? If the Prime Minister is incompetent to govern the country, he should consider dissolving parliament so we could have a new election. Nonetheless, a chance must be given to the new government to run the country. We must give them time to prove themselves. Only time will tell if this is a government for the people of the country or for a certain group of people.

     A new year appears to be gloomy due largely to a time of high unemployment rate and economic turmoil. Despite the fact that the New Year does not look promising, we must be optimistic about the future of our country. There’s definitely a tough time ahead for us, but we should always remember that “Tough times don’t last forever, but tough people do”. To survive a financial crisis is challenging; nevertheless, it will not require much strenuous effort, as long as we live within our means and try to keep our head above water until the crisis passes, which eventually, beyond a shadow of a doubt, it surely will.

     The New Year has started and on this auspicious occasion, I would like to take this opportunity to thank all of you for your support, as well as to wish everyone all the best during this holiday season and in the upcoming year. May your new year be merry and may you have a sunny disposition despite time of troubles. Happy New Year to you, your family, your loved ones, and your friends. All the best for the New Year!

 

Yours truly,
Amorn Mahittiburin – the underclass
“Money and a sexy woman can’t buy me”

สวัสดีปีใหม่ ๒๕๕๒

     ถึงผู้อ่านทุกท่าน:

     ปีที่แล้วเป็นปีของการเปลี่ยนแปลง, ปีของความเจ็บปวด, ปีวิกฤติ, และ ปีผิดหวัง. มันเป็นปีที่เศรษฐกิจโลกดิ่งเหว, ซึ่งส่งผลกระทบทุกประเทศ และ ประเทศไทย มีการเมืองที่ไม่มั่นคงมาเป็นเวลานาน. ด้วยเหตุนี้, มันจึงทำให้สถานการณ์ของประเทศยิ่งเลวร้ายมากขึ้น. ชาวไทยได้ถูกแบ่ง ไม่ใช่โดยภูมิศาสตร์ หรือ ศาสนา, แต่โดยหนึ่งบุคคลผู้ซึ่งทำเพื่อตัวเองมากเกินไป. บุคคลนี้ได้สร้างความแตกร้าวอย่างมากมายในสังคม, และ เป็นสาเหตุที่ทำให้คนสองคน หรือ กลุ่มคน มีความขัดแย้งที่รุนแรง และ เริ่มต้นไม่ชอบ, เกลียด, ไม่วางใจ, และ แม้กระทั่งฆ่ากันเอง.

     ขณะรัฐมนตรีใหม่ได้ถูกจัดตั้ง, และ คนจำนวนมากได้แสดงความผิดหวังต่อรัฐมนตรีใหม่ที่ถูกแต่งตั้ง, โดยเฉพาะอย่างยิ่ง เหล่ารัฐมนตรีที่จะนำพาประเทศให้รอดพ้นจากช่วงเศรฐกิจที่ถดถอย. เหล่าผู้โดยสารจะมีความมั่นใจได้อย่างไรว่าพวกเขาจะถึงจุดหมายตรงเวลา และ ปลอดภัย, เมื่อคนขับของพวกเขาไม่ชำนาญ และ ไม่รู้ว่าจะไปทิศทางใด? ถ้า นายกรัฐมนตรี ไร้ความสามารถ ในการบริหารประเทศ, นายก ควรพิจารณายุบสภา เพื่อที่เราจะได้มีการเลือกตั้งใหม่. อย่างไรก็ตาม, โอกาส ต้องถูกมอบให้แก่รัฐบาลใหม่เพื่อที่จะบริหารประเทศ. เราต้องให้เวลาแก่รัฐบาลใหม่เพื่อพิสูจน์ตัวเอง. เวลาจะบอกเราว่ารัฐบาลนี้เป็นของประชาชนทั้งประเทศ หรือ เป็นของกลุ่มคนใดกลุ่มคนหนึ่ง.

     ปีใหม่ดูเหมือนว่าจะมืดมัว เนื่องจากสาเหตุหลักคือ อัตราว่างงานที่สูง และ เศรษฐกิจที่ตกต่ำ. แม้ว่า ปีใหม่ ดูไม่สดใส, เราต้องคิดในแง่บวกเกี่ยวกับอนาคตของประเทศเรา. จะมีเวลาที่ยากเข็ญอย่างแน่นอนข้างหน้าเรา, แต่เราต้องจดจำเสมอว่า “เวลาที่ยากเข็ญไม่อยู่ตลอดไป, แต่คนที่อึดจะอยู่ตลอดกาล”. การที่จะรอดพ้นช่วงเศรษฐกิจที่วิกฤติถื่อว่าเป็นสิ่งที่ท้าทาย. อย่างไรก็ตาม, มันไม่ได้ร้องขอความพยายามที่อุตสาหะมากนัก, ตราบใดที่เราดำรงชีพด้วยการใช้จ่ายเท่าที่มี และ พยายามไม่ใช้จ่ายเกินตัว จนกระทั่ง, ซึ่งในที่สุด, ไม่ต้องสงสัยใดๆเลย, วิกฤติจะผ่านพ้นไปแน่.

     ปีใหม่ได้เริ่มต้น และ เนื่องในโอกาสพิเศษนี้, ผมขอใช้โอกาสนี้ขอบคุณผู้อ่านทุกท่านสำหรับการสนับสนุน, พร้อมทั้งขออวยพรให้ทุกคนได้รับสิ่งที่ดีที่สุดในช่วงเทศกาลรื่นเริง และ ปีใหม่ที่มาเยือน. ขอให้ปีใหม่ของท่านจงเป็นสุข และ ขอให้ท่านสุขสันต์แม้ว่าเวลาหนึ่งจะเต็มไปด้วยอุปสรรค. สุขสันต์ปีใหม่แด่คุณ, ครอบครัวของคุณ, คนที่คุณรัก, และ เพื่อนของคุณ. ขอให้ได้สิ่งที่ดีที่สุดในปีใหม่!

ขอแสดงความนับถือ,
อามร มหิทธิบุรินทร์ - ผู้แสนต่ำต้อย
“เงิน และ สตรีที่เซ็กซี่ซื้อชายคนนี้ไม่ได้”

 

ย้อนกลับ

 
 
Rain. Inspiring story

“Life is a series of ups and downs. And, the sunshine follows the rain” ชีวิตมีขึ้น และ มีลง, และอาทิตย์ส่องแสงหลังฝนหยุดตก. เช่นเดียวกับชีวิตเรา. ก่อนที่เราจะประสบความสำเร็จ,  เราต้องต่อสู้กับอุปสรรค........
Would you? Very Funny
    วิธีที่จะทําให้ใครบางคน
ทําอะไร หรือให้อะไรแก่เรา
มีหลาย วิธีการ: อาทิเช่น; การเสนอ เงินตรา, ชื่อเสียง, และ ตําแหน่ง......
Sidewalk. Very funny

มีถนนสายหนึ่งชื่อ “Walking Street” ซึ่งมีคนแปลเป็นไทยว่า ถนนคนเดิน. จริงๆแล้ว, มีแม้กระทั่ง แมว, หมา, งู, “เฒ่าหัวงู (dirty old man)”, และ ช้างเดิน.........
 
 
 
I love emails, I kill phones!
© Copyright 2024 . Contact amornm@hotmail.com